Shiatsu

de kracht van het aanraken

Welkom bij ValkShiatsu te Delft.

Mijn naam is Lennie Valk en ik ben opgeleid als Shiatsu-therapeut aan de Academie voor Chinese geneeswijze Qing-Bai.

Gedurende mijn opleiding heb ik niet alleen geleerd maar ook zelf ervaren dat er naast de reguliere westerse geneeskunde andere succesvolle mogelijkheden zijn om klachten op lichamelijk en geestelijk gebied te behandelen.   

De traditionele Chinese geneeswijze is gebaseerd op de filosofie dat ziekte ontstaat als de balans in ons lichaam verstoord raakt. Verstoringen hangen o.a. samen met factoren als emoties, voeding, erfelijkheid en fysieke trauma's.

Shiatsu-therapie richt zich op de oorzaak van de verstoring en stimuleert het lichaam om het zelfhelend vermogen aan te spreken  waardoor de balans wordt hersteld en klachten verminderen of mogelijk verdwijnen.

Tijdens de behandeling ontspannen uw spieren en zenuwen, uw ademhaling wordt dieper, u komt tot rust en uw energie neemt toe waardoor u zich meer bewust wordt van uw lichaam.

Wilt u shiatsu zelf ervaren of heeft u een vraag klik dan hier voor mijn contactgegevens.

Vergoeding

De behandelingen worden door de meeste verzekeraars deels of geheel vergoed via de aanvullende verzekering en hebben geen invloed op het eigen risico. Kijk hiervoor ook bij tarieven en vergoeding.