Shiatsu

De kracht van het aanraken

Welkom bij ValkShiatsu, praktijk voor Oosterse behandeltechnieken. .

Mijn naam is Lennie Valk en ik ben opgeleid als Shiatsu-therapeut aan de Academie voor Chinese geneeswijze Qing-Bai. Daarnaast heb ik HBO opleiding Westerse Medische Basiskennis afgerond en voldoe hiermee aan alle gestelde kwaliteitseisen.

In de tussentijd heb ik diverse bijscholingen zoals slaapproblemen en rugklachten gevolgd en in 2019 heb ik de opleiding “Japanse behandeltechnieken voor shiatsu therapeuten” afgerond.  Daardoor kan ik ook Japanse acupunctuur en andere technieken in mijn behandelingen toepassen ter ondersteuning van de shiatsu behandeling.

Gedurende mijn opleiding heb ik niet alleen geleerd maar ook zelf ervaren dat er naast de reguliere Westerse geneeskunde andere succesvolle mogelijkheden zijn om klachten op lichamelijk en geestelijk gebied te behandelen.

Ik zie dagelijks de prachtige mogelijkheden van de Oosterse geneeswijze en de vooruitgang bij de cliënten en ik geniet met volle teugen van het mooie werk wat ik mag doen,

Heeft u het idee dat ik u verder kan helpen of heeft u een vraag, klik dan hier voor mijn contactgegevens.

Vergoeding

De behandelingen worden door de meeste verzekeraars deels of geheel vergoed via de aanvullende verzekering en hebben geen invloed op het eigen risico. Kijk hiervoor ook bij tarieven en vergoeding.